Tilbage

EJRNAES.DK -  Uddrag af : "Fredag d. 28.07 - Naturligt"
 
 
"At forlade seng eller sovepose tidligere end højst nødvendig er aldrig faldet mig naturligt, men ikke desto mindre var det præcis, hvad jeg gjorde i dag. Solen var endnu ikke kommet til syne da jeg blev vækket af stilhed større end….. tja hvordan måler man lige ….?

Udsigten fra teltåbningen var et splitsekund frosset i tid, som et knivskarpt fotografi. Små sværme af insekter i stille flydende flugt over vandspejlet var det eneste der afslørede, at verden stadig havde puls.

I lyset af de foregående dages vejrudvikling hen over døgnet med stille morgener, opfriskende vind midt dagen og igen aftagende ind under aften, besluttede jeg at starte dagen tidligt med lidt fluefiskeri.

Fra et lille næs tæt på lejren lagde jeg fluen ud med kontrollerede mellemlange kast og et strejf af dårlig samvittighed, hver gang linen landede og skabte uorden i søens fejlfrie spejl.

Et enkelt solidt hug, et par rusk og væk igen. Måske står fjeldørreder ikke tidligt op. En skygge strejfede den yderste kant af synsfeltet, havørnen på dørbrede vinger. Den slog et par sving over østenden af søen og forsvandt over fjeldkammen. Islommerne ...
"
Til top

Mads Ejrnæs    •    Høyrups Allé 15, st.    •     2900 Hellerup    •    mads@ejrnaes.dk    •    4127 7083    •      Facebook